AlbaRadio.ch
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
AlbaRadio.ch

AlbaRadio.ch Official Forum..

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

BE së shpejti përcakton çmimin fiks të porosive SMS

Nach unten 
AutorNachricht
Mr_Montana

Mr_Montana

Anzahl der Beiträge : 233

BE së shpejti përcakton çmimin fiks të porosive SMS Empty
BeitragThema: BE së shpejti përcakton çmimin fiks të porosive SMS   BE së shpejti përcakton çmimin fiks të porosive SMS Icon_minitimeDi 12 Feb 2008, 17:30

Në takimin më të rëndësishëm të telefonisë mobile, Mobile World Congress 2008, të pranishmëve u është drejtuar edhe Viviane Reding, përgjegjëse evropiane për telekomunikim, cila në mes të tjerash ka deklaruar se çmimi i dërgimit të porosive tekstuale jashtë kufijve të BE-së do të duhej të ishte jo shumë më i shtrenjtë se çmimi i porosive SMS në vendet amë.
“Dua të shoh fundin e kufijve artistikë në mes të shteteve anëtarë të BE-së në fushën e telekomunikacionit, të cilat u pamundësojnë, si shfrytëzuesve privatë ashtu edhe atyre afaristë, të përdorin tregun unik të cilin po e krijojmë brenda 27 shteteve anëtare të BE-së”, ka thënë Reding në takimin që është mbajtur këto ditë në Barcelonë.

Në të njëjtën kohë Reding ka tërhequr vërejtjen se në rast se operatorët telefonik nuk e dëgjojnë këshillën e saj deri më 1 korrik të këtij viti, nuk do t’i mbetet gjë tjetër pos t’i detyrojë ata për këtë gjë, me anë të rregulloreve ligjore.

Sa për rikujtim, Viviane Reding vitin e kaluar ka arritur të “shtyjë” operatorët e telekomunikacionit në BE të ulin çmimet e roaming-ut me zë, për rreth 70 për qind, derisa tani ua ka vënë syrin edhe bartjeve tjera të të dhënave në mes operatorëve të telekomunikacionit të cilët janë brenda shteteve të BE-së
Nach oben Nach unten

BE së shpejti përcakton çmimin fiks të porosive SMS
Seite 1 von 1