AlbaRadio.ch
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
AlbaRadio.ch

AlbaRadio.ch Official Forum..

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Neville: Do të kthehem së shpejti

Nach unten 
AutorNachricht
Mr_Montana

Mr_Montana

Anzahl der Beiträge : 233

Neville: Do të kthehem së shpejti Empty
BeitragThema: Neville: Do të kthehem së shpejti   Neville: Do të kthehem së shpejti Icon_minitimeMo 11 Feb 2008, 21:10

Kapiteni i Manchester United, Gary Neville, ka zbutur shqetësimet se problemet e tij me lëndimet mund të çonin në largim më të hershëm të tij nga futbolli.
Mbrojtësi, i cili këtë muaj do të mbushë 33 vjet, nuk ka luajtur në ekipin e parë për 11 muaj, pasi që pësoi lëndim në gju gjatë ndeshjes me Bolton Wanderers, në marsin e vitit të kaluar.

“Fakti që kam qenë jashtë për një kohë të gjatë, solli edhe spekulimet se mund të mos kthehem më në fushë. I kuptoj këto. Por, gjuri im ka qenë në rregull gjatë muajve të fundit, po stërvitem sërish dhe jam i fokusuar në rikthimin e formës. Megjithatë, nuk do të caktoj ndonjë kohë kur do të kthehem”, ka thënë Neville.

Manchester United dje pësoi humbje 2-1 nga rivali i qytetit, Manchester City, duke rrezikuar t’i largohet në pesë pikë liderit, Arsenalit, nëse ky i fundit shënon fitore në ndeshjen e sotme përballë Blackburnit.
Nach oben Nach unten

Seite 1 von 1