AlbaRadio.ch
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
AlbaRadio.ch

AlbaRadio.ch Official Forum..

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Turqia mban të palëkundur mbështetjen për Kosovën, tha Erdogan gjatë takimit me Sejdiun

Nach unten 
AutorNachricht
``BuuJJaaR``

``BuuJJaaR``

Anzahl der Beiträge : 399

Turqia mban të palëkundur mbështetjen për Kosovën, tha Erdogan gjatë takimit me Sejdiun Empty
BeitragThema: Turqia mban të palëkundur mbështetjen për Kosovën, tha Erdogan gjatë takimit me Sejdiun   Turqia mban të palëkundur mbështetjen për Kosovën, tha Erdogan gjatë takimit me Sejdiun Icon_minitimeDo 07 Feb 2008, 02:50

“Pavarësia e Kosovës është zgjidhja më e mirë jo vetëm për qytetarët e saj, por për të gjithë rajonin”, tha Presidenti i Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu gjatë një takimi që pati sot në Ankara me Kryeministrin e Turqisë, z. Taip Erdogan, i cili deklaroi se vendi i tij do të angazhohet fuqishëm për përcaktimin sa më të shpejtë të statusit të Kosovës
Gjatë këtij takimi Presidenti Sejdiu e falënderoi kryeministrin turk për ndihmën e gjithanshme që ka dhënë Turqia për Kosovën që nga koha e intervenimit të NATO-s më 1999 e deri më sot.

Pasi kërkoi mbështetjen e Turqisë për pavarësinë e Kosovës, konform propozimit të Presidentit Ahtisaari, Presidenti Sejdiu e çmoi lart rolin e komunitetit turk në Kosovë, i cili është i integruar plotësisht në jetën institucionale dhe shoqërore, duke dhënë ndihmesën e vet në konsolidimin e demokracisë në vendin tonë.

Ndërsa, Kryeministri i Turqisë, z. Taip Erdogan, tha se vendi i tij e mban të palëkundur mbështetjen për Kosovën dhe do të angazhohet fuqishëm për përcaktimin sa më të shpejtë të statusit të Kosovës.

Në këtë takim u bisedua edhe për bashkëpunimin ekonomik në mes të dy vendeve dhe mundësitë e thellimit të mëtejmë të tij, thuhet në një komunikatë për opinion të lëshuar sot nga Zyra për informim publik pranë Presidencës së Kosovës
Nach oben Nach unten

Turqia mban të palëkundur mbështetjen për Kosovën, tha Erdogan gjatë takimit me Sejdiun
Seite 1 von 1