AlbaRadio.ch
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
AlbaRadio.ch

AlbaRadio.ch Official Forum..

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Automjeti më i lirë në botë, vjen në Evropë pas katër vitesh

Nach unten 
AutorNachricht
Mr_Montana

Mr_Montana

Anzahl der Beiträge : 233

Automjeti më i lirë në botë, vjen në Evropë pas katër vitesh Empty
BeitragThema: Automjeti më i lirë në botë, vjen në Evropë pas katër vitesh   Automjeti më i lirë në botë, vjen në Evropë pas katër vitesh Icon_minitimeDi 12 Feb 2008, 17:30

Tata Nano në muajin tetor do të fillojë të prodhohet në Indi, ku do të shitet për çmimin rreth 1.700 euro. Për këtë kemi shkruar edhe më parë, për shkak të interesimit të lexuesve, megjithatë ky interesim ka rënë kur është bërë e qartë se Nano nuk i plotëson kushtet për importim në Evropë.
Por së fundi nga kompania Tata vijnë paralajmërimet se po punohet në zhvillimin e trashëguesit të këtij modeli, i cili do të ketë siguri më të avancuar, motor më të fuqishëm, në pajtim me të gjitha normat ekologjike, frena më të mirë, si dhe ndryshime vizuale, dhe se ky version do të arrijë t'i përmbushë të gjitha kushtet evropiane.

Për çmimin e lartpërmendur ende nuk është thënë gjë, prandaj mbetet pikëpyetje nëse edhe pas katër vitesh Tata Nano do të kërkohet po aq sa sot.
Nach oben Nach unten

Automjeti më i lirë në botë, vjen në Evropë pas katër vitesh
Seite 1 von 1