Anzahl der Beiträge : 202 Alter : 34 Anmeldedatum : 03.02.08
Thema: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Di 05 Feb 2008, 16:30
Shkruani Mendimin E Juaj...? Se Kush tradhton Më Shum...
``BuuJJaaR``
Anzahl der Beiträge : 399 Anmeldedatum : 04.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Mi 06 Feb 2008, 01:32
Rocker Shum tem e qelluar qe edhe me shiqegjeten e pikatos me rrok ne mes nuk kisha bo ma mir se sa qekjo tem
Mendimi jem po thom spo jom i sigurt veq kisha thon Qe femrat ma shum tradhtojnnnnn a thua vall psee..??? Sepse kalon me nje person i doket bajat i pelqen tjeter kush tani kqyr me gjet arsye qysh me lon ket t'parin edhe e gjon arsysen se nime femra osht si dreqi pa kom Keshtu qe femrat ma shum tradhtojn se mashkulli... Edhe pse jom femer po e foli te verteten
njomza
Anzahl der Beiträge : 13 Alter : 34 Ort : zürich Anmeldedatum : 04.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Do 07 Feb 2008, 11:01
Shum pyetje e mir
bujar une mendoj qe gabim je! mu ma mer mendja qe ska as ma shum mashkull as ma shum femra qe tradhtojn , po ka njerz pa ftyre , pa respekt, pa sinqeritet , pa zemer kta njerz trathojn ma se shumti e per ata qe trathojn as nuk jan mashkull as femer po thejsht kafsha qe te hetura per avantura !
Unstoppable
Anzahl der Beiträge : 31 Anmeldedatum : 03.02.08
Thema: ? Do 07 Feb 2008, 21:43
Sa i perket ksaj temes...Osht kush qysh t'gjoje...!!! n'qoft se djali ja shtrengon dizginat mir femnes...se tradhton edhe pse mujtet me tradhtu amo tuten e din qe me bo mu zon Ajo femen mo Kapuuuuttt...hasipi thojke me 1 far vakti !
coach
Anzahl der Beiträge : 64 Alter : 40 Ort : Buchs SG | Preshava-CiTy Anmeldedatum : 03.02.08
Thema: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Fr 08 Feb 2008, 00:40
eeeh vetse une e di se qkaaa jan femnat edhe qka dojn...ma mir hiq mos u dashuroni por vetse knaqnunii...
``BuuJJaaR``
Anzahl der Beiträge : 399 Anmeldedatum : 04.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Fr 08 Feb 2008, 02:05
njomza schrieb:
Shum pyetje e mir
bujar une mendoj qe gabim je! mu ma mer mendja qe ska as ma shum mashkull as ma shum femra qe tradhtojn , po ka njerz pa ftyre , pa respekt, pa sinqeritet , pa zemer kta njerz trathojn ma se shumti e per ata qe trathojn as nuk jan mashkull as femer po thejsht kafsha qe te hetura per avantura !
Nejse ju e lypni me ju tradhtuee njomza a e din pse... vet fakti tregon se hy femrat nuk mundeni te qoni dashuri me nje person pa i pas 2 nuk bon hiq e kjo gjithkund egziston
njomza
Anzahl der Beiträge : 13 Alter : 34 Ort : zürich Anmeldedatum : 04.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Fr 08 Feb 2008, 14:32
Po bre bujar prej kurit kshtu nuk pe disha nuk ma mer mendja mu
RaP_3r
Anzahl der Beiträge : 50 Alter : 35 Ort : Zürich Anmeldedatum : 03.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Fr 08 Feb 2008, 14:37
``BuuJJaaR`` schrieb:
njomza schrieb:
Shum pyetje e mir
Nejse ju e lypni me ju tradhtuee njomza a e din pse... vet fakti tregon se hy femrat nuk mundeni te qoni dashuri me nje person pa i pas 2 nuk bon hiq e kjo gjithkund egziston
hmm mendoj se ka edhe asi femra qe ju mjafton vetem nje person.. ktu esht vetem dashurija në pytje.. njeriun qe e don me t vertet, nuk mundet ta tradhëtosh.. mendimi im..
Mr_Montana
Anzahl der Beiträge : 233 Anmeldedatum : 03.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Di 12 Feb 2008, 14:35
RoCk3r : Shum Tem e Mir
N'dashuri Ma Shum Tradhtojn : Tradhtart hahahahahhaha
Qysh t'gjejn : Mu Kan Djali Me Gjet Naj Nja Mat Mir e Len At Qiken
Ose
E Kunderta me Gjet QIka Ma Mir E Le Djalin !!!
RoCk3r
Anzahl der Beiträge : 202 Alter : 34 Anmeldedatum : 03.02.08
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt? Di 12 Feb 2008, 14:42
po kqyre tash sa i perket:p dashnis ka njerz qe dashurojn sinqerisht edhe ka qe tradhtojn pamarparasysh mashkull a femen se n`dit sodit as hijes tonde sun i ze bes " Fraerin e ki met qu n`shopping ,shfalerin e ki met dhan doping ,stylin e ki fu**ing bitch...!
Gesponserte Inhalte
Thema: Re: Kush Tradhton Më Shum Femnat Apo Meshkujt?