AlbaRadio.ch
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
AlbaRadio.ch

AlbaRadio.ch Official Forum..

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Adebayor: Ronaldo është i shkëlqyeshëm

Nach unten 
AutorNachricht
Mr_Montana

Mr_Montana

Anzahl der Beiträge : 233

Adebayor: Ronaldo është i shkëlqyeshëm Empty
BeitragThema: Adebayor: Ronaldo është i shkëlqyeshëm   Adebayor: Ronaldo është i shkëlqyeshëm Icon_minitimeDo 14 Feb 2008, 14:37

Golashënuesi i Arsenalit, Emmanuel Adebayor, ka shfaqur admirim e tij për yllin e Manchester United, Cristiano Ronaldo, para ndeshjes derbi në kuadër të FA Kupës, që luhet të dielën.
“Ai është lojtar, të cilin më pëlqen ta shikoj. Ka shumë kualitete dhe ta shoh atë është diçka tjetër, ndonjëherë është si të luaj PlayStation. Është futbollist i shkëlqyeshëm dhe kam shumë respekt për të, rreth asaj se çfarë ka bërë këtë sezon. Nuk ka shumë lojtarë, sidomos mesfushorë, të cilët mund të arrijnë atë që ka arritur ai”, ka thënë Adebayor.

Ronaldo aktualisht është në luftë me sulmuesin e Togos në krye të listës së golashënuesve më të mirë të Premierligës, derisa të dy kanë nga 19 gola të shënuar.
Nach oben Nach unten

Adebayor: Ronaldo është i shkëlqyeshëm
Seite 1 von 1