AlbaRadio.ch
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
AlbaRadio.ch

AlbaRadio.ch Official Forum..

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

Ibrahimoviq: Referat janë kundër meje

Nach unten 
AutorNachricht
Mr_Montana

Mr_Montana

Anzahl der Beiträge : 233

Ibrahimoviq: Referat janë kundër meje Empty
BeitragThema: Ibrahimoviq: Referat janë kundër meje   Ibrahimoviq: Referat janë kundër meje Icon_minitimeMo 11 Feb 2008, 21:09

Ibrahimoviq: Referat janë kundër meje!!!

Ylli i Interit, Zlatan Ibrahimoviq, është kundërpërgjigjur ndaj atyre që thonë se kampioni i Italisë po favorizohet nga referat, duke thënë se e vërteta është e gjitha ndryshe, pasi që zyrtarët gjithmonë e ndëshkojnë atë pa arsye.
Zikaltrit kanë dominuar mediat sportive gjatë javëve të fundit, pas fitoreve të dyshimta ndaj Parmës dhe Empolit, si rezultat i penaltive kontroverse. Dyshime pati edhe gjatë ndeshjes së mbrëmshme, kur Esteban Cambiasso shënoi gol nga një pozitë e dyshimtë jashtë loje.

“Gjithmonë dëgjojmë tregime se referat na ndihmojnë dhe nuk i kuptoj. Gjithmonë kam luftuar me ta që kur kam ardhur në Itali. Gjithmonë më fishkëllejnë dhe kjo ndodhi edhe kundër Catanias. Nuk i kuptoj. E vetmja gjë që mund të bëj unë dhe ekipi im, është të fitojmë dhe këtë edhe e bëjmë”, ka thënë suedezi
[b]
Nach oben Nach unten

Ibrahimoviq: Referat janë kundër meje
Seite 1 von 1